Potato Potato logo Info block

Eerstejaarsdagen Industrieel Ontwerpen – 18 en 19 augustus 2020

Schrijf je in!
Intro Frietzak

De Eerstejaarsdagen van Industrieel ontwerpen zullen dit jaar 18 en 19 augustus zijn, met als thema Poteto Potato! Deze dagen worden speciaal voor alle aankomende eerstejaars georganiseerd door studievereniging ID en het belooft een onvergetelijke tijd te worden gevuld met leuke activiteiten waarin je je mede-eerstejaars, de studie en de studievereniging in een korte tijd leert kennen! Je zult in een groepje terechtkomen met andere eerstejaars en twee mentoren van je studie. Bovendien krijg je een super gaaf pakket thuis gestuurd met leuke gadgets, waaronder een t-shirt. Wil je alvast in de sfeer komen? Bekijk dan de themavideo hieronder!

Nieuws Krant

09-07-2020

De coronamaatregelen zijn aan het versoepelen. Voor ons betekent dit dat er een mogelijkheid bestaat om een fysiek deel van de Eerstejaarsdagen te verwezenlijken.
Wij hebben allereerst besloten om de online versie van de Eerstejaarsdagen te verplaatsen naar 20 augustus. Wij kunnen daardoor garanderen dat de online versie op die datum zal plaatsvinden.
Daarnaast zijn wij dus bezig met een fysiek deel. Dit deel zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 augustus. Iedereen die zich aanmeldt voor de Eerstejaarsdagen zal dan één fysieke dag en één online dag krijgen. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze fysieke dagen doorgaan. Mochten deze wél doorgaan, zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht. Zodra er zekerheid is rondom de fysieke dagen zullen alle deelnemers worden gemaild.

Aanmelden Potato flower

De aanmeldingen van de Eerstejaarsdagen 2020 gaan via de Owee-site. Om je aan te melden voor de Eerstejaarsdagen moet je je inschrijven voor de OWee 2020. Als je vervolgens aangeeft dat je gaat studeren aan de TU Delft en als studie “Industrieel Ontwerpen” aanklikt, kan je je inschrijven voor Eerstejaarsweekend. Wil je niet meedoen aan de Owee maar wel aan het Eerstejaarsweekend? Dit kan je ook doorgeven via de Owee-site. Deelname aan de Eerstejaarsdagen kost €20,80 mits je lid wordt bij studievereniging ID. Als je niet lid wil worden bij ID, kosten de Eerstejaarsdagen €30,30. Lid worden bij ID brengt erg veel voordelen met zich mee, zoals kortingen en vette activiteiten! Een lidmaatschap bij ID kost €9,50 per jaar. Dit zal later dit jaar worden afgeschreven.

Schrijf je in!
Mentoren Chips regen

Zou jij dit jaar mentor willen worden tijdens Eerstejaarsweekend 2020? Let's ketch'up! Het loopt dit jaar allemaal net anders dan verwacht, maar dat betekent niet dat de aankomende eerstejaars geen mooi EJW gaan krijgen. We gaan namelijk spetterende Eerstejaarsdagen doen en we geven ze alvast een voorproefje van het leven van een IO'er door leuke online activiteiten. Hiervoor zijn mentoren onmisbaar! Dus zoek een maatje en schrijf 18 juni alvast in je agenda, want dan kunnen jullie de jury overtuigen dat jullie het perfecte mentorduo zijn tijdens de verkiezingen! Hiervoor gaan jullie een filmpje maken, en deze filmpjes zullen live worden uitgezonden via zoom op donderdag 18 juni, van 09:00 tot 17:00.

Zoom naar de live mentorenverkiezing!
comissiefoto

Studievereniging ID