Potato Potato logo Info block

Eerstejaarsweekend Industrieel Ontwerpen – augustus 2020

Schrijf je in!
Intro

Het Eerstejaarsweekend van Industrieel ontwerpen komt er weer aan, met als thema Poteto Potato! Dit weekend wordt speciaal voor alle aankomende eerstejaars georganiseerd door studievereniging ID en het belooft een onvergetelijk weekend te worden gevuld met leuke online activiteiten waarin je je mede-eerstejaars, de studie en de studievereniging in een korte tijd leert kennen! Je zult in een groepje terechtkomen met andere eerstejaars en twee mentoren. Bovendien krijg je een supervet pakket thuis gestuurd, met vette gadgets die zullen ondersteunen bij de activiteiten. Wil je alvast in de sfeer komen? Bekijk dan de themavideo hieronder! Wegens de omstandigheden ligt de datum van het weekend nog niet helemaal vast. Wel is het zeker dat het tussen 14 en 23 augustus gaat plaats vinden.

Frietzak
Nieuws

Wegens de Corona situatie gaat het Eerstejaarsweekend er anders uit zien dan normaal. De overheid heeft namelijk gemeld dat alle evenementen tot en met 1 september worden afgelast. Toch vinden wij het belangrijk dat jullie je studiegenoten, het studentenleven en studievereniging ID alsnog leren kennen! Daarom hebben wij besloten om Eerstejaarsweekend alsnog door te laten gaan in een online "Eerstejaarsdag". Wij beloven dat het een hele toffe dag wordt met heel veel leuke online activiteiten! Binnenkort wordt er meer informatie bekend gemaakt over de prijs en de precieze datum van het weekend, dat sowieso zal plaatsvinden tussen 14 en 23 augustus. Houdt deze website en de website van de OWee in de gaten!

Krant
Aanmelden

De aanmeldingen van het Eerstejaarsweekend 2020 gaan via de Owee-site. Om je aan te melden voor het eerstejaarsweekend moet je je inschrijven voor de OWee 2020. Als je vervolgens aangeeft dat je gaat studeren aan de TU Delft en als studie “Industrieel Ontwerpen” aanklikt, verschijnt de optie om je ook in te schrijven voor het Eerstejaarsweekend. Wil je niet meedoen aan de Owee maar wel aan het Eerstejaarsweekend? Dat is ook mogelijk, en dit kan je doorgeven via de Owee-site. Bovendien is het mogelijk om aan te vinken dat je lid wil worden van studievereniging ID, in dat geval krijg je €10 korting! De prijs en de inschrijfdatum zijn wegens de omstandigheden nog niet bepaald. Hier wordt zo snel mogelijk verdere informatie over gegeven.

Schrijf je in!
Potato flower
Mentoren

Zou jij dit jaar mentor willen worden tijdens Eerstejaarsweekend 2020? Let's ketch'up! Het loopt dit jaar allemaal net anders dan verwacht, maar dat betekent niet dat de aankomende eerstejaars geen mooi EJW gaan krijgen. We gaan namelijk een spetterend Eerstejaarsdag online doen en we geven ze alvast een voorproefje van het leven van een IO'er door leuke online activiteiten met ze te doen. Hiervoor zijn mentoren onmisbaar! Dus zoek een maatje en schrijf 18 juni alvast in je agenda, want dan kunnen jullie de jury overtuigen dat jullie het perfecte mentorduo zijn tijdens de verkiezingen! De inschrijvingen zijn geopend tot en met 8 juni.

Meld je aan als mentor!
Chips regen