Potato Potato logo Info block

Eerstejaarsdagen Industrieel Ontwerpen – 18 t/m 20 augustus 2020

Livestream
Intro Frietzak

De Eerstejaarsdagen van Industrieel ontwerpen zullen dit jaar 18, 19 en 20 augustus zijn, met als thema Poteto Potato! Deze dagen worden speciaal voor alle aankomende eerstejaars georganiseerd door studievereniging ID en het belooft een onvergetelijke tijd te worden gevuld met leuke activiteiten waarin je je mede-eerstejaars, de studie en de studievereniging in een korte tijd leert kennen! Je zult in een groepje terechtkomen met andere eerstejaars en twee mentoren van je studie. Bovendien krijg je een super gaaf pakket thuis gestuurd met leuke gadgets, waaronder een t-shirt. Wil je alvast in de sfeer komen? Bekijk dan de themavideo hieronder!

Nieuws Krant

03-08-2020

Goed nieuws, EJW kan dit jaar gedeeltelijk fysiek doorgaan! (Afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM op dat moment). Wanneer jij je aanmeldt voor EJW, zal je worden ingedeeld op één van de twee fysieke EJW-dagen, die 18 en 19 augustus plaatsvinden. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om je nieuwe vrienden en je nieuwe studieplek te kunnen zien! De organisatie zal ervoor zorgen dat de Corona regels goed opgevolgd worden, zoals ze zijn opgesteld door het College van Bestuur van de TU Delft. Verder zal er op 20 augustus alsnog een digitale EJW plaatsvinden.

Aanmelden Potato flower

Helaas zijn de aanmeldingen gesloten!

Programma Chips regen Chips regen
comissiefoto
Livestream

Wij hebben een radioshow tijdens de Owee op vrijdag 14 augustus van 13:00 tot 14:45 en een livestream tijdens EJW op donderdag 20 augustus van 12:00 tot 20:30. Hieronder staat een link om naar de livestream te gaan! Tijdens de livestream van EJW op donderdag 20 augustus zal er ook een Teams call zijn, waar je samen met je mentoren en je groepje in zit. De link van de Teams call zal voorafgaand via je TU-email toegestuurd worden. Heb je hier nog vragen over? Bel of stuur ons een bericht via onderstaande contactgegevens! Livestream